Over MVG

Wie is MVG Montage?

De competentie van ons team en onze langdurige expertise stellen ons in staat om absoluut elk project te realiseren, ongeacht de grootte en / of complexiteit ervan!

OVER MVG Montage

 

Team MvG Montage, of beter bekend als Marc & Sarah. Met bijna 23 jaar ervaring is Marc nog steeds dagelijks bezig met het verbreden van zijn kennis van mechanische en elektrische systemen om zo ons gevarieerd klantenbestand te voorzien van een gepaste poort, rolluik of toegangssysteem. Wij zijn blij te mogen melden dat wij met veel motivatie en doorzettingsvermogen doorheen de jaren zijn uitgegroeid tot een betrouwbaar & stabiel bedrijf in de sector.

Voor bedrijven maar ook voor Jan met de pet.

1 van onze sterkste punten is dat wij zowel voor onze industriële klanten als onze residentiële klanten steeds op zoek gaan naar een oplossing op maat in samenspraak met de klant. Zo hebben wij doorheen de jaren een zeer gevarieerd klantenbestand kunnen opbouwen. Met trots kunnen wij melden dat hierin niet enkel verhuurbedrijven, gebouwbeheerders, transportbedrijven, havenbedrijven, garages, boekhoudkantoren, etc. zitten maar ook Jan met de pet en de buurvrouw. Door deze gevarieerde portfolio zijn wij van alle markten thuis en is het voor ons mogelijk competitieve prijzen aan te bieden aan al onze klanten.

Wij werken enkel met gespecialiseerde vakmensen

Voor al uw vragen betreffende offertes, facturatie , plaatsbezoeken etc. Kan u dan weer terecht bij Sarah. Als mede zaakvoerster ontfermt zij zich over zowel het commerciële als het administratieve gedeelte binnen MvG Montage. Om een constante service te kunnen bieden aan onze klanten verkiezen wij ervoor met enkel gespecialiseerde vakmensen samen te werken. Dit geld ook bij de keuze van materialen & leveranciers. Al meer dan 15 jaar hebben wij een nauw samenwerkingsverband met Nice Belgium. Zij staan garant voor duurzame & betrouwbare materialen wat aangrenst met ons beleid.

Als je het kan dromen dan kunnen wij het bouwen, vertel ons meer over uw project.

 

Vertel het ons